blog -起承転結-

2023/07/18

各種イベントに出演しました / Summer events

[summary]
On July 16th, our dance club performed at Aeon mall, in Shikama, Himeji. They did a fantastic job, and the audience really loved the performance. In the afternoon, I paid a visit to the TV station “Sun TV”, where some of our students and teachers were appearing on the show. The students were very nervous, but talked about our school’s good points. This summer, we have some events coming up, such as Open School, and a summer school programme for the elementary school. Please join us.

連休中は、様々なイベントがありました。なかでも、16日はイオンモール姫路リバーシティ-で開催された、「夏ふぇす」では、本校ダンス部が3年生最後のステージと位置づけて、溌溂とした多彩なパフォーマンスを披露し、楽しみに待っていてくれた観客や私たち応援する人たちを魅了しました。

また、午後からは神戸のSUNTV(サンテレビ)スタジオで番組「有名私立中学校受験ナビ」の収録に立ち会いました。教頭先生と現役中学生が2名出演しました。
中学生は緊張の面持ちのなかにも、それぞれが自分の言葉で本校のよいところをPRしてくれました。来月、8月27日(日)20時~21時45分の放送となります。

さて、いよいよ夏休みに入りますが、7月29日(土)、8月5日(土)には高等学校オープンスクールがあります。また、8月1日(火)、2日(水)には、夏休み小学生プログラムとして「リベラルアーツサマーデイスクール」を実施します。それぞれ、本校HPから申し込むことができます。「百聞は一見に如かず」、要は聞くよりも実体験です。ご来校をお待ちしています。